5 tips voor het organiseren van de leukste bingo

Organiseer jij een bingo voor de gasten van jouw recreatiepark of camping? Met deze 5 prijzen en ideeΓ«n maak je van elke bingo een feest!

People playing bingo together 1

Als recreatiepark, camping of vakantiepark hoort het organiseren van leuke activiteiten voor je gasten er vaak bij. Uiteraard mag de altijd populaire klassieker bingo niet ontbreken op het programma! Maar hoe zorg je dat de sfeer goed is, de gasten gemotiveerd zijn en de bingo avond het hoogtepunt van de vakantie wordt? Start met deze tips voor het organiseren van bingo.

5 tips voor het organiseren van de leukste bingo

Tip 1. Begin op tijd met het aankondigen.
Heb je een vaste bingo avond? Zet het duidelijk op je website, in je brochure of op bordjes in je vakantiepark / camping. Voor speciale avonden is het belangrijk om op tijd aan te kondigen wanneer de bingo plaatsvindt, dat voorkomt teleurstelling bij je gasten en bij jou, de organisatie! Heb je hulp nodig bij het aankondigen van de bingo op je informatiebord? Wij helpen je! Wij leveren een poster mee bij je bestelling waar jij zelf de specificaties op kunt vullen.

Tip 2. Maak er een thema-avond van.

Kies voor kerst, Halloween, zomer of een ander thema en versier de ruimte in dit thema. Je kunt ook je prijzen aanpassen aan het thema. Dat is leuk voor de gasten, maar geeft jou ook richting in het kopen van de bingoprijzen. Kijk maar eens tussen onze feest- en seizoensartikelen. Bovendien betekent steeds een ander thema weer nieuwe redenen voor je gasten om terug te komen!

Tip 3. Zorg voor leuke bingoprijzen.
Als de prijzen leuk zijn, ligt de motivatie bij je deelnemers hoger. En dat betekent vaak een goede sfeer! Bovendien zal een gast die een leuke prijs heeft gewonnen sneller weer mee willen doen dan een gast die met een pen naar huis ging. Lees deze blog verder om de leukste prijzen te vinden.

Tip 4. Stel je prijzen samen met een goede opbouw.

Als je direct de beste prijs aan het begin geeft, hebben de deelnemers nog maar weinig motivatie om door te gaan. Zorg dus voor een goede opbouw in de prijzen, dan houd je de aandacht vast!

Tip 5. Een goed begin is het halve werk.
Zorg dat je voorbereid bent. Staat de bingomolen klaar? Heb je de vette prijzen uitgestald zodat iedereen ze kan zien? Heb je iemand met een heldere stem om de nummers voor te lezen en iedereen te vermaken? Als je op alles ja kunt antwoorden is een succesvolle avond binnen handbereik!

Stockbeeld Bingo resize

Dit zijn de leukste prijzen voor een bingo avond

Een bingo avond is natuurlijk niet compleet zonder prijzen. Maar welke prijzen zijn echt leuk om weg te geven? Dat hangt van je publiek af. Misschien hebben je gasten vaak overeenkomstige interesses, komen er alleen maar volwassenen of juist veel kinderen, misschien heb je wel een thema gekozen. Stem je prijzen erop af, dan stel je niet teleur. Bij Ready4Bingo verkopen we verschillende bingo prijzen, geschikt voor allerlei evenementen. Hier kun je zelf een pakket samenstellen. Liever niet al dat uitzoekwerk? Ontdek onze bingo pakketten voor kleine of juist grote groepen. Verschillende pakketten voor verschillende budgetten en evenementen. Wel zo makkelijk!

Organiseer nooit meer een saaie bingo

Met deze ideeΓ«n en tips maak je van elke bingo avond in jouw park of op jouw camping gegarandeerd een succes. Wanneer vindt die onvergetelijke avond plaats? Maak het jezelf makkelijk met Ready4Bingo. Maak een account aan en bestel alle benodigdheden direct.

Cookie Instellingen